Kirjoitettu

Kesäksi rantakuntoon

 

Kesäksi rantakuntoon nautinnollisesti! Vielä on hetki aikaa kuumiin rantakeleihin ja siksi onkin hyvä palauttaa mieliin kahdeksan nautinnollista tapaa polttaa kaloreita.

Kiihkeä suutelu ja halailu on muutenkin mukavaa ja suutelussa on sekin hyvä puoli että sydämen syke kiihtyy.
Pussaa ja pysy hoikkana sillä noin 68 kiloinen henkilö polttaa 68 kaloria tunnissa suudellessaan.

Tätäkin suudelmaa ja kuntoilua voit tehostaa halutessasi. Yhdistä suutelemiseen jalkakyykky ja käy vyötärön korkeudella 😉 ja palaa takaisin.

Jalkakyykky yhdistettynä suuteluun polttaa jopa 171 kaloria puolessa tunnissa.

Anna suuseksiä! Äkkiä oletkin polttanut noin 100 kaloria puolessa tunnissa

Tee se itse orgasmi polttaa myös 100 kaloria tunnissa.

Tanssiminen, jota kannattaa vetää tyyliin dirty dancing kumppanin kanssa. Vallankin naispuolisilla on taipumus kiihoittua ja innostua mahdollisesta jatkosta enemmän kiihkeiden rytmien sykkiessä.
Hidaskin tanssiminen on ok mutta sen pitää sisältää joitain jännittäviä yksityiskohtia esimerkiksi suuteleminen niskaan.
Tanssiessa palaa 103 kaloria puolessa tunnissa.

Jos käytät vaatteita niin pelkkä riisuminen on 8 kalorin menetys, mutta sitäkin voit tehostaa sillä pieni strip and teas esitys on aina paikallaan.
Toki piikkinä riisumisessa on huomattu rintaliivien riisuminen, vallankin kumppanilta. Rintaliivien riisuminen saattaa aiheuttaa jopa 80 kalorin menetyksen. Tämä asia kannattaa naisten pitää mielessään jos kumppanisi on jo ennestään liian hoikka.

Hieronta on mainio tapa polttaa kaloreita. Paras tapa hierontaan on olla seisaaltaan ja tässä tapauksessa koko keho, eikä vain tietty ruumiin osa. Teet kumppanisi onnelliseksi ja samalla laihdutat tehokkaasti.. mikäs sen nautinnollisempaa.
Hieronta polttaa yli 80 kaloria tunnissa.

Jos käy niin oudosti että edellisten ohjeiden seurauksena joudut harrastamaan seksiä kannattaa siitä tehdä nautinnollisen villiä. Tee esimerkiksi vaikka jalkakyykkyjä samalla kun ratsastat, sillä se kannattaa kaikkia osapuolia ajatellen.
Normaali seksuaalinen kanssakäyminen polttaa noin 144 kaloria kun taas villimpi irrottaa noin 238 kaloria puolessa tunnissa.

Kesäksi rantakuntoon nautinnollisesti.

 

Seksikauppa Nautintojensaari

Aikuisten verkkokauppa

Nautintoa Sinulle.

 

Seksikauppa Nautintojensaari | Seksilelut | Aikuisten verkkokauppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *