Toimitusehdot

Toimitusehdot

 Toimitusehdot

Seksikauppa ♥ Nautintojensaari ♥ | Seksilelut | Verkkokauppa aikuisille

Huomaamaton toimitus!

Toimittamamme kaikki seksilelut ja seksivälineet aina huomaamattomasti eikä paketista ilmene nautinnollinen sisältö ulkopuoliselle. Myöskään paketin ulkopuolella ei ole merkintöjä seksikauppa nautintojensaaresta tai aikuisten verkkokaupasta vaan  se mitä sisältö sisältää jää vain meidän väliseksi salaisuudeksi.

Toimitusaika

Varastossa olevat tuotteet pakataan ja lähetetään saman päivän aikana arkipäivisin. Asiakas saa aina kuittauksen sähköpostiin, kun tuote on lähtenyt varastolta. Mikäli jonkin tilauksesi tuotteen toimitus viivästyy tästä niin pidätämme oikeuden toimittaa tuotteet useammassa erässä. Tuotteet toimitetaan postin välityksellä lähimpään postin toimipisteeseen. Voit seurata pakettisi liikkeitä postin sivuilla

http://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/

Toimitustapa ja -kulut

Toimitamme kaikki tuotteet Postin 16-pakettina. Tuotteiden määrästä riippumatta toimituskulut ovat aina 4,99€/lähetys

Asiakaspalatukset:

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee käyttämättömiä myyntikunnossa olevia tuotteita joiden laatikot ovat ehjiä. Intiimituotteilla ja alusvaatteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta. Mahdollisista palautuksista on aina ilmoitettava sähköpostilla. Vastaamme kuitenkin tuotteissamme mahdollisesti olevista virheitä jolloin toivomme teidän olevan yhteydessä meihin pikimmiten vian huomattuanne.

Kaikissa palautus-, vaihto- ja vikatapauksissa !
Toivomme teidän olevan aluksi yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@nautintojensaari.net

 

Luotettavasti ja turvallisesti

Seksikauppa Nautintojensaari

Aikuisten verkkokauppa

Nautintoa Sinulle.

Seksikauppa Nautintojensaari | Seksilelut | Aikuisten verkkokauppa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *